Je moet eerst de basis weten!

Met de juiste content stenen bouw je de mooiste toren!

Eigenlijk geldt het verhaal van het bouwen met Duplo ook voor het schrijven van content. Als je heel simpel nadenkt is het niets anders dan bouwen met Duplo. Je gaat als eerste ook heel geconcentreerd te werk. Je observeert, je onderzoekt, je voelt. Dan stel je een doel en je doelgroep in. Indien je dit hebt ingesteld maak je een plan. Je bedenkt wat je wilt doen, wat voor content je wilt maken. Wil je artikelen schrijven? Wil je foto’s maken? Wil je video’s maken? Eigenlijk zijn het precies dezelfde handelingen die mijn zoon deed maar dan omgekeerd. Je moet eerst de basis weten voordat je aan de slag kunt.

Content moet je opbouwen

Indien je jouw basis weet en een plan hebt gemaakt kun je beginnen met het maken van content. Het is belangrijk dat je dit net als met Duplo steen voor steen opbouwt. Wat wil je overbrengen? Wanneer komt de climax? Je begint eigenlijk een verhaal en bouwt dat steentje voor steentje op. Zo trek je de interesse van de bezoeker. Je informeert de bezoeker zo heel gestructureerd. Content moet je dus echt stap voor stap opbouwen.

Nadat je een basis en een plan hebt gemaakt, de content hebt gecreëerd en weet wat je wilt kun je echt gaan bouwen. Hoe beter de content, hoe mooier de stenen, hoe mooier de toren. Maak dus de juiste content waarmee je bezoekers bereikt en maak zo het mooiste huis waar je trots op kunt zijn.

Please follow and like us:
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share