Diensten

Hier is mirweb het beste in!

 

Mirweb is sterk in het schrijven van teksten en het ontwikkelen van content. Mirweb die denkt met haar klant mee. Samen ontwikkelen wij de beste content. Door samen in oplossingen te denken ontwikkelen wij iets moois. 

Specialiteiten

Van alle markten thuis!

Mirweb is van alle markten thuis. Mirweb beschikt over de volgende kennis:

  • Tekstschrijven
  • Online marketing
  • Social media marketing
  • Social media beheer

Mirweb denkt met u mee en kijkt samen met u hoe we samen de mooiste content kunnen ontwikkelen. Mirweb ontwikkelt content, maar beheert indien gewenst ook uw social media pagina. 

Idee

Mirweb staat open voor elk nieuw idee. Indien Mirweb over een nieuw idee beschikt bespreekt zij die graag met u. 

Open communicatie

Mirweb staat voor transparantie- en open communiceren. Mirweb vindt het belangrijk om samen te overleggen. Ook vindt Mirweb het belangrijk dat er duidelijkheid is. Daarnaast vindt Mirweb het belangrijk om de opdracht goed door te nemen. Tevens vindt Mirweb het van door bespreken van de opdracht van belang. 

Persoonlijk

Mirweb probeert haar klanten zo transparant- en persoonlijk mogelijk te benaderen. Mirweb vindt het belangrijk dat de klant weet wat zij van haar kunnen verwachten. Mirweb vindt het belangrijk om goed door te bespreken wat voor diensten zij moet leveren. 

Mirweb levert de volgende diensten:

j

Tekstschrijven

Mirweb schrijft webteksten. Over het algemeen schrijft Mirweb SEO gerichte teksten. Daarnaast schrijft Mirweb de volgende teksten:

  • Productomschrijvingen
  • Nieuwsbrieven
  • Blogs
  • Reviews
  • Informatieve artikelen

Social media marketing- en beheer

Mirweb heeft ervaring in het beheren van social media kanalen. Door het juiste kanaal in te zetten kunt u meer verkeer naar uw bedrijf- en website krijgen. Uiteindelijk kunt u klanten genereren. Daarnaast beheert Mirweb (indien wenselijk) uw social media kanaal, plaats ze berichten en reageert Mirweb.

Miriam spreekt

Content ontwikkel je zelf. 

De beste content ontwikkel je zelf, door jezelf te verdiepen in je klant. Alleen als jij weet wat je klant wilt en nodig heeft, kun je een tekst schrijven die bezoekers aantrekt. Door goed naar jezelf en de klant te kijken ontwikkel je de beste content. Je kunt wel allerlei hulp inschakelen, maar uiteindelijk ben jij het brein en ben ik jouw leidraad. Het zit allemaal in jouw hoofd, het zit in jouw gedachten, ik kan je alleen maar sturen. 

Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share