Mirweb beheert social media
Copyright by Mirweb

Ik vind het heerlijk om te schrijven, maar soms is het ook leuk om iets anders te doen. Daarom beheer ik mijn eigen social media kanalen en die van andere. Hieronder vertel ik waarom ik dat graag doe.

Ik doe vrijwilligerswerk voor het COC in Tilburg. Ik vind het erg fijn om hun social media te beheren. Het is eens wat anders en niet voor het geld. Ik vind het fijn om niet baat zuchtig bezig te zijn met geld. Dit is ook wat mij siert in mijn karakter. Ik doe iets graag, dus doe ik ook graag iets voor een ander. Ik beheer hun FaceBook pagina en hun website. Ik plaats hier artikelen. Vaak doe ik dit doormiddel van een thema. Ik kan mensen echt iets vertellen, bijdragen aan de maatschappij. Ik breng een stukje bewustzijn bij bij mensen en dat vind ik fijn.

Ik beheer ook professioneel!

Ik heb vooral eerst mijn eigen social media kanalen ge update. Dit is natuurlijk belangrijk, want als je zelf het wiel niet kent kun je het ook niet voor een ander. Sinds kort doe ik dit ook professioneel. Ik ben hier nog groeiende in, maar dat maakt het wel zo leuk. Iemand heeft mij al de kans gegeven en ik hoop nog meer kansen te krijgen. Indien je dus iemand zoekt die jouw social media beheert? Kun je contact met mij opnemen!

Social media beheren geeft mij een kick!

Ik vind het super mooi om content te bedenken, maar ik het geeft mij ook een kick om social media voor andere te beheren. Ik vind het vooral leuk om te doen en ik heb er plezier in. Dat is toch het belangrijkste vind ik. Vooral een strategie bedenken en nadenken over hoe en wat ik over breng geeft mij wel een kick. Ik zou graag meer social media kanalen beheren. Hier ben ik mee bezig en ik weet zeker dat ik nog meer kicks mag beleven.

Please follow and like us:
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share