Macrostart is een zogenoemde linkpartner. In het vorige artikel had Mirweb het al over het zogenoemde backlinken. In dit artikel vertelt Mirweb u meer over Macrostart en wat linkpartners zijn. 

Wat is een linkpartner?

Een linkpartner is een partner oftewel een online platform die naar elkaar verwijst door middel van een link. Door een linkpartner te vinden kunt u uw website of bedrijf bekendheid geven. Zo kunnen mensen uw website- of bedrijf vinden indien ze nog niet bekend met u waren.

Hoe werkt een linkpartner?

Wellicht heeft u het al eens gezien: U bent op een website en u zie een banner, afbeelding of een tekst met een andere link. Deze link verwijst u door naar een andere website door. Dit noemt men ook wel linkpartners. Door websites met elkaar te linken genereert u bekendheid voor uw bedrijf. Vaak vraagt het andere bedrijf of u dan ook een link wilt plaatsen. Op deze manier zijn jullie beiden partners daar jullie beiden elkaars partner.

Hoe plaats je een link?

Het plaatsen van een link is zeer eenvoudig:

  • U kunt een artikel schrijven en daar een link van de partner in plaatsen. Of een artikel over uw bedrijf met een link op de website van de ander plaatsen.
  • Een pagina met links op uw website maken en daar de link van bijvoorbeeld Macrostart in plaatsen.
  • Een afbeelding plaatsen waaraan uw website is gelinked.
  • Een banner van uw website op een andere website laten plaatsen.

Waarom zorgt een linkpartner voor SEO optimalisatie?

Doordat Google en andere zoekmachines zoeken naar links- en vermeldingen van uw bedrijf op andere websites. Is het belangrijk dat u uw bedrijf linked aan andere websites. Op deze manier krijgen de zoekmachines in de gaten dat uw bedrijf belangrijk- en populair is en komt u hoger in de zoekresultaten.

Hoe kan Mirweb u helpen?

Mirweb heeft contacten met diverse bedrijven en weet waar ze moet zijn. Op deze manier kan Mirweb voor u contact leggen met diverse bedrijven. Ook gaat Mirweb voor u opzoek naar de juiste bedrijven die bij uw bedrijf passen. Daarnaast benaderd Mirweb diverse bedrijven en vraagt zij of ze een link van uw bedrijf op hun website mag plaatsen. Indien u meer informatie wilt of hulp? Kunt u contact opnemen met Mirweb.

Please follow and like us:
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share