Metatekst!
Copyright by Mirweb

Na een paar dagen mijzelf te hebben verdiept in metateksten krijg ik het al aardig onder de knie. Ik begrijp nu ook waarom het een ondergeschoven kindje is. Het is niet meteen iets waar je aan denkt als je een tekst schrijft. Hoe meer Metateksten ik schrijf, hoe beter ik het onder de knie krijg. Ik heb mijzelf deze uitdaging de afgelopen dagen gegeven. In dit artikel beschrijf ik mijn bevindingen, en waarom ik het belangrijk vind om de perfecte metatekst te schrijven.

Google moet je ook kunnen vinden!

Ik wil natuurlijk meer klanten, maar die vind ik niet alleen door er zelf bekendheid aan te geven. Het internet is tegenwoordig erg belangrijk. Google en andere zoekmachines zorgen er immers voor dat je bovenaan komt te staan. Als Google of een andere zoekmachine mij niet kan vinden. Hoe vindt jij mij dan? Daarom is het belangrijk heb ik gemerkt om een goede metatekst te schrijven. Google en andere zoekmachines hebben immers kleine robotjes die zoeken op tekst. Zit alles in de metatekst, dan kom je hoger in een zoekmachine te staan. Zo kan een zoekmachine je dus beter vinden.

Mensen moeten geintereseerd raken om op je link te klikken!

Google of een andere zoekmachine heeft je site gevonden en beter in de zoekresultaten gebracht. Maar als je metatekst niet interessant is klikken mensen er niet op. Daarom besteedt ik steeds meer aandacht aan een goede Metatekst. Zeker het interesseren van mensen is iets waar ik nog veel aandacht aan wil besteden. Met interesse wek je mensen en zo ook klanten.

De Metatekst is een belangrijk element van voor een goede  SEO campagne!

Ik heb al uitgelegd wat mijn bevindingen zijn. Ik heb ook vertelt dat Google en andere zoekmachines op woorden zoekt. Met een goede Metatekst kom je hoger in de resultaten. Daarom is de Metatekst een belangrijk element voor een goede SEO campagne.

Please follow and like us:
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share