Over Mirweb

 Geinspireerd door de natuur. Schrijf en ontwikkel ik content tot in het laatste uur. Het zijn allen mijn passies die maken wie ik ben. Het zijn allen mijn drijfveren die ik zelf door en door ken. 

Mirweb is mijn bedrijf. Het is altijd fijn om te weten wie de drijfveer hierachter is. Vandaar dat ik Mirweb en mezelf op deze pagina beschrijf. 

Creatief

Dit woord omschrijft mij het beste. Het is wie ik ben. Door creativiteit op diverse vlakken toe te passen ontwikkel ik passende en creatieve content. Niet alleen in ontwerp, maar ook in tekst. Ik denk op een creatieve manier met u mee. Samen maken wij op een creatieve manier uw website en social media kanaal aantrekkelijk. 

Oplossinggericht

Problemen bestaan niet voor mij. Ik denk in oplossingen en niet in problemen. Op deze manier kan ik met u oplossingsgericht te werk gaan. Zo ontwikkelen wij de juiste content, waarmee u bezoekers trekt en klanten genereert. Door op deze manier positiviteit uit te stralen, trekken wij samen positiviteit aan. 

Inlevingsvermogen

Inlevingsvermogen creëer je alleen door in de huid van een ander te kruipen. Op deze manier ontwikkel ik inzicht. Met dit inzicht kan ik de juiste content ontwikkelen. Zonder inlevingsvermogen is dit niet mogelijk, waardoor ik geen aansluitende content creeer. 

Achter Mirweb

Door vanuit je gevoel te schrijven bereik je meer dan met duizend niets zeggende woorden. Door content vanuit je hart te ontwikkelen raak je mensen.

Miriam van der Ven

Directrice , Mirweb

Miriam van der Ven

Eigenaresse Mirweb

Vanaf 2015 ben ik op professionele basis actief als tekstschrijver en online marketeer. Marketing en schrijven hebben mij altijd geïnspireerd. Vijf jaar geleden besloot ik dat het tijd was voor een drastische wending in mijn leven. Zodoende stopte ik met werken en richtte ik mij op het opzetten van mijn eigen bedrijf. 

Ik leef vanuit mijn hart, hierdoor ben ik in staat om gevoel in mijn teksten te leggen. Ik ontwikkel mijn content vanuit mijn gevoel. Zonder gevoel kan ik geen content ontwikkelen, anders ontwikkel ik gevoelloze content. Juist met gevoel trekt je bezoekers en genereer je sneller klanten. Spiritualiteit is belangrijk voor mij. Zonder spiritualiteit raak ik in disbalans, waardoor ik niet meer kan functioneren. Het is een leidraad in mijn leven. 

 

Doordat ik geleerd heb om van mezelf te houden, houd ik ook van Mirweb. Ik leg mijn ziel-en-zaligheid erin. Ik vind het belangrijk om naar de klant te luisteren, maar het is ook belangrijk dat de klant naar mij luistert. Alleen op deze manier kunnen wij samen een succes maken van alles. Alleen op deze manier wordt jouw bedrijf een succes. Begrip en liefde zijn voor mij de pijlers voor succesvolle content. 

Features

What We Do Best

Mirweb schrijft teksten die nauw aansluiten bij de klant. 

Samenwerking is belangrijk. 

Leef en werk vanuit je hart, alleen dan sluit je bij je klanten aan. 

Contact

Mirweb
+31653988584
info.mirweb@gmail.com