Ik zelf plaats nu al een tijd actief diverse blog berichten. Nu is het tijd voor een wat persoonlijker bericht. Ik vind het namelijk belangrijk dat u weet waarom ik iets vind en wat mijn visie is. Daarom vertel ik in dit artikel wat mijn drijfveer achter deze quote is.

Met een persoonlijke benadering wek je meer vertrouwen. Vertrouwen is belangrijk om goed samen te kunnen werken.

Wat versta ik onder een persoonlijke benadering?

Onder persoonlijke benadering versta ik:

  • dat ik in gesprek ga met mijn klanten;
  • dat ik zelf interesse toon in mijn klanten;
  • dat ik de organisatie goed leer kennen;
  • dat ik weet wie de persoon achter het bedrijf is;
  • dat ik weet wie u bent;
  • dat ik samen met u in gesprek gaan;
  • dat ik mij kan inleven in u.

Waarom vindt ik een persoonlijke benadering belangrijk?

In een wereld van digitalisering is persoonlijk contact ver te zoeken. Ik vind dit jammer, want je ziet online een bedrijf, maar je weet niet wie er achter zit. Daarom vindt ik het belangrijk om u te leren kennen. Zo kan ik betere doelen stellen en een beter marketingplan schrijven.

Hoe draagt een persoonlijke benadering bij aan online marketing?

Door de dingen van dichterbij te bekijken en er een persoonlijke draai aan te geven kan ik mij in alle partijen beter verplaatsen. Dit zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt, ik weet wat u wilt uitdragen en zo kan ik goed inspelen op de klant en op u.

Please follow and like us:
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share