Een visie is belangrijk. Alleen dan weet u goed wat u wilt uitdragen. Ik vind het belangrijk om mijn visie uit te dragen, maar ook belangrijk om te weten wat uw visie is. Door dat te weten van beiden partijen ontstaat er een soort vertrouwen. Ook weet ik precies waar ik naar moet kijken, daarnaast weet ik wat u uit wilt dragen. Dit maakt het voor mij makkelijker om een online campagne op te zetten.

Een sterke visie staat voor een sterk bedrijf.

Ik heb zelf een sterke visie en dat is:

  • Ik wil mijn klant persoonlijk bij alles betrekken. Ik wil weten wat u als klant wilt.
  • Ik wil weten wat er achter u schuilt. Ik vind een persoonlijke benadering de basis voor een goede samenwerking.
  • Daarnaast vindt ik oplossingsgericht denken en met de klant mee denken erg belangrijk.

Met een duidelijk beeld van uw visie in mijn hoofd kan ik een betere campagne opstarten.

Ik ga graag met mensen om en dus ook met u als klant. Contact via mail mag. Toch vindt ik het wel fijn om te weten wie u bent en wat er in u omgaat als ondernemer. Daarom is contact per telefoon, skype of persoonlijk erg belangrijk. Voor meer informatie wijs ik u naar mijn website: www.mirweb.nl

Please follow and like us:
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share