Mirweb schrijft al uw teksten!
Copyright by Mirweb

Ik heb al een aantal blogs geplaatst. Nu wordt het eens tijd om te vertellen waarom ik schrijven zo leuk vind. Het is de basis die ik als tekstschrijver heb. Daarom wijdt ik dit artikel hier aan.

Waarom schrijf ik graag?

Met schrijven kan ik mijn gevoel uitleggen. Ik vind het heerlijk om mijn gevoel op papier te zetten. Of het nu op professioneel vlak of voor mezelf is, schrijven vind ik heerlijk. Ik kan mensen er iets mee vertellen. Wat mij bezig houdt, wat ik voel, wat ik denk, mensen iets leren. Het is gewoon heerlijk om met woorden iets uit te leggen.

Hoe ben ik begonnen?

Ik schrijf al vanaf dat ik kind ben. Op school was schrijven dan ook mijn favoriete vak. Ik vond het in groep 5 heerlijk als mijn juf mij een vrije opdracht gaf. Twee bladzijden werden dan vaak al gelijk vier of meer. Ik kon dan zo heerlijk in mijn eigen wereld kruipen, wat ik nu nog steeds graag doe. Ik heb altijd geschreven maar ben sinds een aantal jaren bezig om op professioneel vlak te schrijven. Eerst ben ik begonnen met vrijwilligerswerk, daarna heb ik diverse schrijfopdrachten gekregen.

Zo leg ik mijn passie in mijn werk!

Ik schrijf wat ik denk. Zo schrijf ik alsof je naast mij staat en ik iets aan je vertel. Ik ben verbaal minder sterk, maar op schrift kan ik je alles uitleggen. Daardoor leg ik mijn passie in mijn werk als tekstschrijver, doordat ik je echt iets wilt vertellen.

Please follow and like us:
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share