Vier tips voor een goed artikel!

Een goede tekst is bepalend voor jouw website. Het zorgt ervoor dat jouw website er aantrekkelijk uitziet, dat je hoger in de zoekresultaten van Google eindigt en dat de bezoekers van jouw website uiteindelijk klanten worden. Maar bij het schrijven van een goede tekst komt veel kijken. Het is niet zomaar iets dat je even uit je mouw schudt. Het is iets waar je zeer goed over na moet denken. Een goed artikel is namelijk bepalend. Het is daarom erg belangrijk dat je weet hoe je een goede tekst schrijft. Met deze tips kom je alvast een heel eind.

 

Ga eens denken als de bezoeker!

Veel mensen zeggen vaak als je denkt als de ander dan weet je pas echt hoe die ander denkt. En dit is nou precies waar ik op doel Als je precies weet wat je bezoeker wilt, denkt , zoekt en dergelijke, pas dan kun jij de perfecte tekst schrijven. Dit heet inlevingsvermogen. Het is immers de bedoeling dat je van  jouw bezoeker een klant maakt. Je hebt er namelijk niks aan als iemand jouw website alleen maar bezoekt en er uiteindelijk niemand is die die iets koopt. Dit zijn natuurlijk geen klanten en dat is natuurlijk wel wat je uiteindelijk wilt. Een klant die iets koopt op jouw website. Hoe meer je jezelf in leeft in de bezoeker, hoe meer jij de perfecte tekst schrijft waarmee je de juiste bezoeker aantrekt en zijn interesse houdt.

 

Goed onderzoek is hetzelfde werk!

Voordat je een onderwerp kiest voor jouw artikel is het belangrijk dat je eerst goed onderzoek doet. Ga eerst een bedenken wat voor onderwerpen je nodigt hebt in plaats van dat je lukraak een artikel schrijft. Het helpt echt als je goed weet wat jouw bezoeker zoekt en wat voor artikel echt passend is voor op jouw website. Indien je een website hebt over schoenen ga je natuurlijk geen artikel schrijven over koeien.

 

Wees origineel!

Het internet staat bol van de teksten en elke dag komt er een tekst bij. Het is daarom van belang dat je origineel bent. Je wilt natuurlijk opvallen tussen die vele bomen. Wees daarom origineel, want daarmee trek je bezoekers en Google selecteert je beter.

 

Gebruik de juiste zoekwoorden!

Door de juiste zoekwoorden te selecteren verhoog je jouw zoekresultaten. Je kunt op die manier een hoger zoekresultaat behalen. Er zijn immers veel websites en daardoor is Google erg selectief. De kleine spinnetjes waar Google gebruik van maakt zoeken overal en zoeken op de woorden waar bezoekers het meeste opzoeken. Pak je dus zoekwoorden die helemaal niet van belang zijn, dan loop je een grote kans dat je nooit in de top tien van beste zoekresultaten komt. Natuurlijk zijn er nog veel meer tips te bedenken maar met deze vier tips voor een goed artikel kom je al een heel eind.

 

Please follow and like us:
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share