Besteedt uw social media uit!
Wat weet u van social media af?

Regelmatig krijg ik van opdrachtgevers de vraag gesteld:

“ Waarom zou ik social media uitbesteden?” Ik kan hier natuurlijk een simpel antwoord opgeven:

“Nou, omdat het me werk oplevert”. Ik ben in dit antwoord natuurlijk recht door zee en eerlijk. Ik zeg dit, omdat er ergens wel een kern van waarheid in zit. Ieder bedrijf wil geld verdienen, alleen op deze manier komt er brood op de plank. Dus eigenlijk is dit een logisch antwoord. Dit is natuurlijk niet de reden waarom ik dit werk doet. Tuurlijk, er moet brood op de plank komen, maar dat zou ik ook kunnen doen door in een fabriek te gaan werken. Ik doe het vooral, omdat ik liefde en passie voor mijn werk heb en omdat ik andere wil hebben. Ik heb ook niet overal tijd voor, je bent op aarde om elkaar te helpen. Ik vind het daarom niet meer dan logisch dat ik daarom ook werk van u uit handen neem. Werk wat ik leuk vind en waar u waarschijnlijk niet warm van zou worden. Dus zo helpen we elkaar. In dit artikel geef ik  u vijf redenen waarom u uw social media zou uitbesteden!

1. U heeft er geen tijd voor en bent liever met uw eigen werkzaamheden bezig.

U heeft een bedrijf en wilt zich op de werkzaamheden richten die bij uw bedrijf horen. Het is daarom niet meer dan logisch dat u er geen tijd voor heeft en liever met uw eigen werkzaamheden bezig bent.

2. U zou er toch geen kaas van gegeten hebben.

Dit is een eeuwenoud spreekwoord wat betekent dat u er geen verstand van heeft. Logische redenering, want ieder bedrijf heeft zijn expertise.

3. U weet niet waar u moet beginnen!

U heeft al wat informatie opgezocht over social media beheer? Wellicht heeft u zelf al enkele foto’s of berichten geplaatst? Toch krijgt u nog steeds geen bezoekers en begint het u tegen te staan. U weet eigenlijk niet zo goed waar u moet beginnen. Ik als socialmediaexpert weet dat wel. Ik kan het van u overnemen of u helpen.

4.U krijgt, maar geen volgers!

Het hebben van meer volgers kan een goed gegeven zijn. Het kan u meer klanten opleveren. Helaas, weet u niet waar u moet beginnen. Content is belangrijk, maar als deze niet op orde is levert het geen volgers op. Als u het uitbesteedt, ontwikkel ik content die geschikt is en meer volgers trekt. Houdt wel in uw gedachten dat meer volgers niet zo zeer meer klanten betekent. U krijgt wel meer naamsbekendheid, maar klanten moeten uiteindelijk toch zelf beslissen. Ik kan wel content creëren die potentiële klanten trekt. Nu is het nog de truc om ze te houden.

5. U wilt een constante doorloop van berichten!

Het valt me op dat veel Facebook bedrijfspagina’s in het begin actief zijn, daarna wordt het minder. Kennelijk heeft u als klant geen tijd, of vergeet u het. Toch is het wel belangrijk want als u actief bent op social media wordt u ook sneller gevonden. Door het uit te besteden creëer ik voor u een constante doorloop.

Please follow and like us:
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share