“Waarom is het belangrijk om mijn bedrijf aan te melden bij ‘Startcentro’?

Mirweb is al een tijd bezig met online marketing en tekstschrijven. Iedere dag leert Mirweb weer bij, want dat is ook belangrijk in de ‘online wereld’. Door steeds de juiste kennis te vergaren creëer je meer bekendheid. Zodoende dat Mirweb zich ook ging verdiepen in de wereld van ‘backlinks’. Mirweb heeft zich al eerder aangemeld bij diverse sites, echter nog niet bij ‘Startcentro’. Vandaag is het dan zover en meld Mirweb zich aan bij ‘Startcentro’. Mirweb geeft in dit artikel antwoord op de vraag:


Wat is ‘Startcentro’?

Voordat Mirweb antwoord geeft op de vraag: “Waarom is het belangrijk om mijn bedrijf aan te melden bij ‘Startcentro’?” Gaat Mirweb u eerst vertellen wat ‘Startcentro’ is. ‘Startcentro’ is een website die het mogelijk maakt voor andere bedrijven om hun bedrijfswebsite te ‘backlinken’. Door uw bedrijf bij hun aan te melden wordt de link van jouw website aan hun website gelinked. Op deze manier creëert u een extra link, waardoor Google- en andere zoekmachines uw website makkelijker kunnen vinden. Uw bedrijf wordt dan op hun startpagina geplaatst, indien mensen de webpagina van ‘Startcentro’ bezoeken zien zij uw bedrijf in het overzicht staan. Het is wel belangrijk dat u zelf ook een ‘backlink’ van ‘Startcentro

Hoe meld ik mijn bedrijf aan bij ‘Startcentro’?

Nu u weet wat ‘Startcentro’ is, is het handig om te weten: ‘ Hoe u uw bedrijf aanmeld bij ‘Startcentro?” Aanmelden bij ‘Startcentro’ is zeer eenvoudig. U gaat naar de website van ‘Startcentro’ en u klikt op link aanmelden. Vervolgens krijgt u een overzicht waarin u een formulier kunt invullen. Daar vult u uw bedrijfsgegevens in en uw website URL. Op deze manier kunt u een link aanvragen voor uw bedrijf. Indien deze wordt goedgekeurd plaatst ‘Startcentro’ uw link op hun website. Het is wel belangrijk dat u een ‘backlink’ van hun uw hun website plaatst. Op deze manier genereert u ook bekendheid voor ‘ Startcentro’ en komt u elkaar tegemoet.

Wat zijn backlinks?

Door een link van een uw website op die van een andere website te plaatsen creeert u een zogenoemde backlink. Op deze manier geeft u uw bedrijf weer op de webpagina van een ander. Een backlink is dus een link van uw website welke geplaatst wordt op een andere website. Backlinks zijn belangrijk voor zoekmachines. Op deze manier helpen de backlinks om Google en andere zoekmachines te laten weten dat uw website of webpagina populair is. Hoe meer backlinks u heeft hoe populairder uw bedrijf is.

Zijn veel backlinks goed?

Over het algemeen is het belangrijk om over veel backlinks te beschikken. Echter, is het niet goed als uw bedrijf over te veel backlinks beschikt die gelinked zijn aan niet gerelateerde webpagina’s. Zo is Mirweb een bedrijf gespecialiseerd in: tekstschrijven, social media- en online marketing. Daarom plaatst Mirweb een link van haar website op ‘Startcentro’ Dit is een website die gespecialiseerd is in online marketing. Het zou een beetje vreemd zijn als Mirweb zich aan zou melden bij een website van de lokale voetbalvereniging indien Mirweb daar niets mee te maken heeft. Het wordt natuurlijk anders, als Mirweb de marketing van de lokale voetbalvereniging op zich zou nemen. Dan is het verhaal natuurlijk anders. Daarom is het belangrijk dat u goed kijkt naar de soort website. Beantwoord dan ook de volgende vragen:

 • Past de website bij mijn bedrijf?
 • Heeft mijn bedrijf profijt van deze link?
 • Is het gepast om mijn link op deze website te plaatsen?
 • Levert het mij wat op?

Negatieve publiciteit is niet goed. Zoekmachines zoals Google nemen uw website dan niet serieus. Daarom is het goed om uzelf te verdiepen in het bedrijf, en goed voor ogen te hebben waar u backlinks wilt plaatsen.

Waarom is het belangrijk om mijn bedrijf aan te melden bij Startcentro?

Mirweb heeft u nu kort uitgelegd:

 • Wat backlinks zijn.
 • Wat ‘startcentro’ is.
 • Waarom backlinks belangrijk zijn.
 • Hoe u de juiste backlinks plaatst.

Na het beantwoorden van alle vragen kunnen wij u heel eenvoudig antwoord geven op de vraag: ‘Waarom is het belangrijk om mijn bedrijf aan te melden bij Startcentro? Het antwoord is heel eenvoudig namelijk omdat:

 1. Het een goede backlink is naar uw bedrijf.
 2. Google- en andere zoekmachines uw bedrijf als populair zien.
 3. U meer bekendheid genereert.

Hoe helpt Mirweb u met backlinks?

Mirweb heeft zoals aangegeven in de inleiding zichzelf gespecialiseerd op diverse vlakken van online marketing. Voor Mirweb is het ook spannend, daar zij zich vandaag voor het eerst aanmeld bij ‘Startcentro’. Mirweb heeft al meer backlinks geplaatst, desondanks is dit een belangrijke link voor Mirweb, daar het een website is die zorgt voor veel bekendheid op het gebied van online marketing. Mirweb heeft ervaring met het plaatsen van eigen backlinks. Hierdoor weet zij waar ze op moet letten. Mirweb helpt u met backlinks door:

 1. De juiste websites te vinden waar u een links kunt plaatsen.
 2. Bedrijven- en websites aan te schrijven voor het plaatsen van een backlink.
 3. Een backlink te creëren.

Mirweb adviseert u graag op het gebied van het plaatsen van backlinks. U kunt voor meer informatie contact opnemen met Mirweb via het contact menu.

Please follow and like us:
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share